Om oss

Markis säljer och monterar solskydd som gör att du kan njuta av alla väder. I vårt sortiment hittar du både solskydd för utomhus- och inomhusbruk samt lösningar för att skapa uterum. Vi har till exempel markiser som gör att du kan sitta kvar på terrassen när regnet drar in, persienner som ger dig ett behagligare inomhusklimat när solen steker och flexibla uterum med öppningsbara väggar och tak. Ur sortimentet kan vi även erbjuda inredning som gör din balkong, altan, terrass eller trädgård mysigare.

Vi värderar en nära kontakt med våra kunder och vänder oss både till privatpersoner och företag. Vi tror på att dela vår expertis om solskydd med din kunskap om ditt hus. Därför vill vi hjälpa till att planera ditt val av solskydd på plats, och gör alltid så kallade ”Hemmabesök”.  När du köpt ett solskydd hos oss ser vi dessutom till att montera det med egna hantverkare.

Vi erbjuder kostnadsfritt hemmabesök

Vi är experter på att hitta rätt solskydd, och du har kunskap om husets behov. Under ett hemmabesök går vi tillsammans igenom alla förutsättningar och tar mått. Vi ger sedan förslag på lämpliga produkter och svarar på alla dina frågor. Om du vill kan du därefter lägga en beställning direkt. Hemmabesöket är såklart kostadsfritt.

Fält markerade med * måste anges

Vi erbjuder montage

Vi levererar och monterar ditt val av markis, persienn eller uterum med egna hantverkare på överenskommet datum. Efter installationen går våra montörer genom funktioner och skötselråd. Innan vi åker städar vi självklart upp, och om du önskar så tar vi även med ditt gamla solskydd för återvinning.

Fält markerade med * måste anges

Markis.montage

Garantier

Markis är medlem i Svenska Solskyddsförbundet (SFF). Det betyder att vi har den kunskap som efterfrågas, ett gott anseende i branschen och en god ekonomi. Som medlem i SSF kan vi dessutom lämna 3-års garanti på alla våra solskyddsprodukter.

Läs mer om garantin på SFFs webbplats. Och kontakta vår kundtjänst direkt om det mot förmodan skulle uppstå problem med ditt solskydd.

ssf-logo

Återvinning

För att lämna så litet avtryck på miljön som möjligt så återvinner vi allt som går att återvinna. Vi ser till att dina gamla solskydd blir till nya, att det som inte kan användas blir till bränsle och att det som inte hör hemma i kretsloppet deponeras säkert hos Ragn Sells. Förutom en bättre miljö så resulterar vår arbetsprocess i nya innovativa produkter, till exempel Persienn 20 och Persienn 50 i 95% återvunnet aluminium.

De flesta av våra produkter är dessutom tillverkade i Sverige för att spara in på transport.

markis-atervinning

 

finansiering

Finansiering

Delbetala

Dela upp kostnaden av ditt köp under en längre eller kortare period. I samarbete med re:member erbjuder vi räntefri delbetalning i upp till 6 månader. Läs mer om dina finansieringsmöjligheter på re:members webb.

remember

ROT-avdrag

Du kan få göra avdrag på din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad. Läs mer om villkoren och hur vi tillsammans tillämpar ROT-avdraget på Skatteverkets webb.