fbpx
Hem / Om oss

Om oss

Vi hjälper dig att skapa känslan du är ute efter.
Välkommen till experten på ett skönare hemmaklimat.

Erfarenhet av sol,
vind och regn sedan 1974

Vi på Markis har lång erfarenhet av att sälja och montera lösningar som gör att du kan njuta mer av ditt hem i alla väder. I vårt sortiment hittar du allt från solskydd för in- och utsidan till helhetslösningar som skapar flexibla uterum som kan användas året om. Dessutom erbjuder vi smarta funktioner som gör det lättare att skapa känslan du är ute efter dygnet runt, samt detaljer och  inredning som gör uteplatsen mer inbjudande.

Från rådgivning till installation

Inget hus är det andra likt, vare sig när det kommer till mått eller  väderläge. För att resultatet ska bli som du tänkt dig, estetiskt och funktionellt, är det många frågor som behöver besvaras. Därför hjälper vi dig att välja den lösning som passar din stil och ditt hus bäst på plats, och ser till att den kommer upp tillsammans med våra kunniga montörer.

Montage och service

Vi hjälper dig hela vägen

Vi på Markis jobbar gemensamt mot ett och samma mål. Att du ska bli 100% nöjd. Vi hjälper gärna till att mäta din terrass, jämföra markisvävar eller diskutera vilken lösning som passar dina behov bäst. Vill du veta mer? Kontakta oss på 0300-185 35 Göteborg eller 011-16 10 10 Norrköping eller till info@markis.se, så får du svar av en expert.

Lisa Eneroth

Projekt ansvarig

Ronny Cintius

Markisexpert

Elisabeth Fanchamps

VD Norrköping

Roland Eneroth

Markisexpert

David Lejonroth

Marknad

Emil Eneroth

Montageansvarig

Robie Eneroth

VD

Mattias Mellberg

Montage/Teknisk ansvarig

Maria Eneroth

Kundtjänst

Ulrika Mattsson

Ekonomi

Ronni Fanchamps

Montage

Jesper Hylen

Montage/Arbetsledare

Garantier

Markis är medlem i Svenska Solskyddsförbundet (SFF). Det betyder att vi har den kunskap som efterfrågas, ett gott anseende i branschen och en god ekonomi. Som medlem i SSF kan vi dessutom lämna 3-års garanti på alla våra solskyddsprodukter. Läs mer om garantin på SFFs webbplats. Kontakta vår kundtjänst direkt om det mot förmodan skulle uppstå problem med ditt solskydd.

Återvinning

För att lämna så litet avtryck på miljön som möjligt så återvinner vi allt som går att återvinna. Vi ser till att dina gamla solskydd blir till nya, att det som inte kan användas blir till bränsle och att det som inte hör hemma i kretsloppet deponeras säkert hos Ragn Sells.

De flesta av våra produkter är dessutom tillverkade i Sverige för att spara in på transport.

Boka hemmabesök

Skriv in din föredragna kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!