Solskydd inomhus

Kort om oss

Markis är ett företag specialiserat på solskydd. Vi erbjuder billiga markiser och persienner för både inomhusbruk och utomhusbruk. Vi har huvudkontor i Kungsbacka men säljer och monterar både markiser och persienner i Göteborg, Kungälv, Uddevalla, Varberg, Linköping och Norrköping.

Vad är solskydd inomhus?

För inomhusbruk har vi en rad olika solskydd att välja bland.  Vi har kategoriserat och döpt vårt sortiment till – persienner, rullgardiner, lamellgardiner och plisségardiner. I sortimentet finns självklart kvalitetspersienner så som aluminiumpersienner, träpersienner, breda lamellgardiner, smala lamellgardiner, trälameller för stora fönster och trälameller för små fönster. Vi har även mörkläggande rullgardiner, rulljalusier och vertikalgardiner. Våra rullgardiner går självklart att måttbeställa!

Söker du en motordriven persienn så har vi det också. Några av våra solskydd inne kan nämligen väljas med motor eller utan motor.

Varför använda solskydd inomhus?

Med ett solskydd för inomhusbruk kan du reglera ljusinsläpp, skydda mot insyn, motverka kallras i fönster eller se till så att rummet är mörkt när du ska sova.

Genom att montera persienner, lamellgardiner eller plisségardiner kan du snabbt förändra både känslan och karaktären i ditt hem. Våra solskydd finns i en mängd olika färger, former och material, välj själv vad som passar din inredning.

Alla våra produkter är energieffektiva solskydd!  Vinkla persiennerna eller lamellerna för att bestämma mängden ljus du vill släppa in, eller använd rullgardin för att sila och helt utesluta ljus. Solskydd inne hjälper även till att skapa en behaglig inomhustemperatur.

Priserna för persienner varierar. Vi har ett brett sortiment av solskydd för inomhusbruk och har pressat priserna, så att du fritt kan välja både prisklass och modell.

Hur används solskydd inomhus?

Persienner, rullgardiner, lamellgardiner och plisségardiner används på ungefär samma sätt. De monteras i fönster, antingen mellan glasrutorna eller hängandes utanpå glasrutorna. Persienner ger ett effektivt skydd mot solen och skapar en behaglig inomhustemperatur. De är enkla att sköta och vinklas antingen med manuell vev eller snöre. Några av våra persienner och lamellgardiner går dessutom att få motordrivna.

Innan du köper ett solskydd vill vi tipsa om att vi erbjuder fri konsultation för solskydd! Det betyder att vi gör gratis hembesök där vi tillsammans med dig kommer fram till bästa lösningen för ditt fönster, din terrass, altan, balkong eller uteplats.

När du köper ett solskydd från oss hjälper vi dig dessutom att montera det med egna, skickliga hantverkare.