INOMHUS

Luxaflex® produkter för inomhus

Vi är specialister på Luxaflex och erbjuder professionell hjälp med Luxaflex vackra textilier och gardiner. Gardiner från tak till golv i fina texturer som finns i skira till helt ljusdämpande tygkvaliteter.

Vårt Luxaflex sortiment erbjuder många tekniska lösningar för ökad komfort.

Våra inomhus produkter

Luxaflex®

Luxaflex erbjuder solskydd som markiser, persienner och gardiner av högsta kvalité, just därför har vi valt att arbete med dom för våra inomhus produkter.

Vi hjälper er att hitta
rätt solskydd

Det är inte alltid lätt att veta vilken solskyddslösning som är bäst. Därför finns vi med under hela processen, från kartläggning av behov till montage och eftervård.

Behovsanalys

Vi börjar alltid processen med en behovsanalys för att se vad ni har för behov och förutsättningar. Här tar vi hänsyn till både visuella önskemål och funktionella aspekter och delar med oss av vår expertis.

Lösningen för er

När vi kartlagt era behov fokuserar vi på att hitta en solskyddslösning som passar ert projekt. Därefter kollar vi tillsammans på prover och skapar en prisbild.

Montage av solskydd

När vi kommit fram till en lösning hjälper vi självklart till att montera och ser till att solskyddet får de förutsättningarna som behövs för få en lång livslängd.

Luxaflex för ett skönare inomhus klimat

Luxaflex® står för skräddarsydda och måttbeställda gardiner av hög kvalité. I våra breda kollektioner finns en gardinlösning till varje fönster