fbpx

En pergola för dig

Med 50 års erfarenhet hjälper vi dig genom ett kostnadsfritt hemmabesök, eller besök vårt showroom i Kungsbacka och se produkter i full skala.

Ett rum till

Pergolor skapar ett extra rum ute som kan användas för middagar och avkoppling.

Flexibelt

Kan anpassas med olika typer av tak, som tyg, lamell, eller glas. Detta ger flexibilitet.

Fastighetsvärde

En välutformad och välplacerad pergola kan öka värdet på din fastighet.

Tumba (vävtak)

Denna prisbelönta Red Dot Design-pergola har en innovativ låsmekanism och ett unikt fyrsidigt spänningssystem, som säkerställer jämn rörelse och optimal spänning för ett slätt, veckfritt tyg.

Dess begränsade taklutning erbjuder rymlig genomfartshöjd, perfekt för hemmet.

Arezzo (lamelltak)

Arezzo är ett elegant lamelltak som ger en perfekt balans mellan stil och funktion. Taket består av lameller som öppnas och stängs med hjälp av en extremt tyst motor.

En fantastisk kombination av detaljerad finish, robust aluminiumkonstruktion och en slank design gör Arezzo till ett utmärkt val för den som söker både estetik och praktisk användbarhet. 

Belluno (glastak)

Belluno, en prisbelönt Red Dot Design-vinnare, kombinerar elegant design med innovativ funktionalitet. Dess integrerade solskydd ger ett enhetligt utseende, medan naturlig ljusreglering och ventilation skapar termisk komfort.

Med smart glaslutning, effektiv vattenavledning och integrerad belysning är Belluno en idealisk lösning för en stilfull och funktionell utomhusmiljö.

Vad säger våra kunder om oss?

Vi tycker våra kunder får prata för dem själva, nöjda kunder är en del givetvis det viktigaste för hela vår affärside. Känn dig säker med vår expertis som snart är 50 år. 

Inspiration och tidigare jobb

Belluno

Arezzo

Tumba

Jag vill lyfta fram det dynamiska uterummet – en produkt som inte bara ger ditt hem ett fantastiskt lyft, utan också adderar ett extra rum och ökar värdet på din bostad. Med en pergola får du flexibilitet och stil, en kombination vi varmt rekommenderar för att förhöja din boendemiljö.

 

Ronny Cintius, Markisexpert

Boka kostnadsfritt hemmabesök med våra experter

Våra experter kommer hem till er och mäter och ger er förslag på solskydd.

Copyright © SeedProd