fbpx
Hem / Offentliga miljöer

Offentliga miljöer

Vi levererar flexibla och klimatsmarta lösningar till offentliga miljöer. Oavsett om det gäller produkter som ritas in i planerade projekt eller befintliga byggnader som behöver addera solskydd för ett bättre inomhusklimat.

Anpassade efter behov

Att skapa ett bra inomhusklimat är inte bara en fråga om trivsel. Rätt solskydd leder också till lägre driftskostnader och ett mindre klimatavtryck, eftersom värme och luftkonditionering inte behöver jobba lika hårt. Studier visar också att effektiviten ökar hos personalen när temperatur och ljusförhållandena är optimala. Därför ser vi till helheten när vi tar fram förslag för offentliga miljöer, och anpassar våra lösningar till fastighetens storlek och funktion.

Till produkt

Lösningar med lång hållbarhet

Vi har lång erfarenhet av att ta fram lösningar för många typer av offentliga miljöer. Från mindre butiker och restauranger till större kontorskomplex, konferensanläggningar och skolor. Tillsammans med beställare och arkitekter hittar vi den lösning som bäst löser uppgiften ur ett estetiskt, ekonomiskt och energieffektivt perspektiv.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt erbjudande för kommersiella lokaler? Kontakta våra experter på offentlig miljö, så hjälper vi dig med allt från underlag och specifikationer till färdiga lösningar för befintliga byggnader.

Kontakt för offentlig miljö

projekt@markis.se

0300-18535

Boka hemmabesök

Skriv in din föredragna kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!