fbpx

Montering, service och leverans

Montering

När du köper solskydd av oss erbjuder vi professionell montering som garanterar att funktion och utseende blir som du tänkt dig. Vi har ett nära samarbete med Coli, som har lång erfarenhet av våra produkter och lösningar och ser till att de kommer på plats på rätt sätt. Oavsett om det handlar om att bygga ett flexibelt uterum med plats för 50 restauranggäster eller sätta upp en terrassmarkis så att du kan njuta mer av balkongen.

Service

Våra montörer sköter även service på våra solskydd och hjälper dig med att uppdatera utseende eller funktion. Exempelvis genom att installera sol- och vindautomatik så att ditt solskydd styrs av väder och vind, eller genom att byta ut din befintliga markisväv mot en ny. 

Leverans

Efter ditt köp levererar och monterar vi ditt val av markis, persienn eller uterum på överenskommet datum. När installationen är klar går våra montörer igenom funktioner och skötselråd. Innan vi åker städar vi självklart upp efter oss, och om du önskar så tar vi även med ditt gamla solskydd för återvinning.

Boka hemmabesök

Skriv in din föredragna kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!