fbpx

Luxaflex gardinerNylansering- Gör ditt hem Höst-redo!

En helt ny kollektion med gardinlängder från Luxaflex har landat i vårt showroom – som inte bara förbättrar ditt hem estetiskt, de isolerar också mot kyla och ger en perfekt ljudabsorption. Du kan enkelt reglera ljusinsläppet efter dina behov. Kom och upplev den magiska känslan av välklädda fönster i vårt showroom eller boka ett kostnadsfritt hemmabesök idag!

Kvalitet

Luxaflex prioriterar högkvalitativa material och tillverkningsprocesser. Detta resulterar i produkter som inte bara ser bra ut utan också är hållbara och långvariga.
Innovation

Luxaflex är känt för att ständigt innovera sina produkter. De introducerar regelbundet nya teknologier och designlösningar.   


Design

Med en stark känsla för design erbjuder Luxaflex trendiga och tidlösa alternativ som kompletterar en mängd olika inredningsstilar.Vad säger Markis kunder?


Luxaflex är riktiga kvalitetsprodukter som våra kunder är väldigt nöjda med. Kvalitet, innovation och design är 3 ord som beskriver varumärket bäst, enligt mig.   Ronny Cintius, expert på solskydd och inredning
Boka kostnadsfritt hemmabesök med våra experter

Våra experter kommer hem till er och mäter och ger er förslag på solskydd.


Copyright © SeedProd