fbpx


Bygglovskampanj  Just nu hjälper Markis dig med bygglovshandlingar samt bygglov. Vi stöttar er i bygglovsprojektet till du är nöjd och har fått bygglov.
Vi tar fram bygglov till
  • Attefallshus
  • Uterum
Steg 1 Presentera oss dina idéer och tankar. Hur vill du att ditt hus ska se ut? Vad har du för planer för din ombyggnad/tillbyggnad?
Steg 2 Vi utför de beställda handlingarna och ritar efter beställning. När du godkänt offerten och båda parter är nöjda påbörjas arbetet för att få bygglov.
Steg 3 Vi skickar ett utkast inom överenskommen tid. Här dubbelkollar vi att idéerna och tankarna stämmer. Eventuella ändringar kan behövas göras.
Steg 4 Handlingar och skisser skickas in till kommunen. Om eventuella ändringar behöver göras, så gör vi detta snabbt i samråd med er. 
Kostnad Fast priset :
Detta gör markis

Markis gör allt inom solskydd i ditt hem markiser, pergolas, persienner, gardiner m.m . Se på film i 20 sekunders och inspireras    Markisexperter

Någon av dessa experter kommer kostnadsfritt ut till dig.

Kunders omdömen

Det blev jättebra och vi är så nöjda och grabbarna som installerade allt var så proffsiga. Till och med vindsensorn fungerar! Så glad att jag köpte av er och inte av de andra. Återkommer när fasaden mot gatan behöver bytas. Trevlig helg och stort tack för ett grymt bemötande. /Lasse Ragnarsson    Är jättenöjda med vår säljare som följde med hela vägen och resultatet blev så fint och funktionellt. /Adam och Anne SvenssonCopyright © 2022 Markis.se