Välkommen på öppningskalas

Nu öppnar vi Markisbutik i Norrköping!

Den 1 – 3 mars öppnar vi ny butik i Norrköping på Fridhemsvägen 3. Välkommen hit och fika med våra experter som ger dig råd på inomhus- och utomhus solskydd. Vi bjuder på gott kaffe med bakelse dagen till ära.

Alla som besöker oss under invigningshelgen får en förmånlig värdecheck som gäller vid en Luxaflex® beställning senast 31/3 2019 (kan ej kombineras med andra erbjudanden).


VÅRERBJUDANDE!

20% rabatt* på gardiner, gardinstänger och skenor från Luxaflex®

PASSA PÅ NU!
Smart living paket Somfy Connexoon för 4890:–* (ord.pris 5435:–)

* Erbjudandet gäller 25/2 – 31/3 2019. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.


Butiken är indelad i tre zoner Indoor Living, Outdoor Living och Smart Living.

INDOOR LIVING

Tillsammans med Luxaflex® inviger vi nu vår Gallery shop som är till för dig som söker gardiner och solskydd till dina fönster. Vi är experter och hjälper dig från start till mål, så att du får den perfekta känslan, avskärmningen och ljusinsläppet i ditt hem. En fantastisk butiksmiljö som ger all inspiration du behöver för att inreda dina fönster med vackra gardiner och modern solavskärmning. I butiken finns stora, belysta produktprover, många med styrning för smarta hem. Du kan också botanisera bland vävar, kollektioner och miljöer.

OUTDOOR LIVING

Inspireras av våra markiser och uterum. Här hittar du produkter för att skapa den perfekta myskänslan på din uteplats. Har du altan eller balkong, vi skräddarsyr lösningen som passar just för dina behov. Här hittar du också flexibla uterum från Renson där du kan ändra om efter väder och temperatur. Vi har även fönstermarkiser, zip-screen, mörkläggningsgardiner, vindskydd och balkongskydd. Botanisera bland färgprover, olika stag och känn på kvaliteten. Vi hjälper dig hela vägen och ger dig råd på hur och var markisen kan placeras och hjälper till med montaget.

SMART LIVING

Visste du att dina solskydd går att programera efter hur du vill designa ditt liv? Med Somfy smarta-hemlösningar gör vi livet lättare och bekvämare och skapar lugn och ro, var du än befinner dig. Med din smartphone kontrollerar och manövrerar du solskydd, gardiner, belysning, elektrisk utrustning, värme, garageportar och grindar. Du kan ställa in allt som finns i ditt ”Smarta Hem”-system efter egna önskemål och sedan kunna kontrollera eller ändra om vart du än befinner dig. I vår butik kan du se och känna på utrustning och reglage samt få demonstrationer på hur enkelt det är.

Norrköpings nya markisbutik ligger på Fridhemsvägen 3, varmt välkommen!

Öppettider

  • Mån-tor: 10.00–18.00
  • Fredag: 10.00–16.00
  • Lördag: 10.00–14.00