En guidande vänskap

Förläng sommaren på din uteplats med markis och värmare

Vi går mot höst, men du kan förlänga tiden du kan njuta av din uteplats med ganska enkla medel. Bjud in nära och kära till en härlig kräftskiva eller varför inte tända upp grillen? God mat blir bara godare när den avnjuts utomhus!

Nu är vi mitt i sensommaren där temperaturen kan stiga under dagen och sjunka på kvällen. När det börjar mörkare och kyligare kan du ta skydd under din terrassmarkis.

Komplettera med en värmare, skön belysning och mjuka filtar – skapa en hög mysfaktor på din uteplats!

Tänk på att varma dagar oftast har kyliga kvällar då det bildas kondens när temperaturen sjunker. Kondensen kommer ovanifrån och gör luften kallare.

Markisen ser till att värmen stannar kvar längre och skyddar mot både regn och den fuktiga luften.

Produkterna som förlänger sommaren på din uteplats

Vi har ett flertal terrassmarkiser i olika storlekar. De passar den stora altanen såväl som den lilla balkongen och går att montera i både tak och vägg. Välj själv vilken färg du vill ha på väven.

Våra värmare får full effekt direkt efter inkoppling och temperaturen går upp nästan omedelbart. De kan monteras på vägg eller stativ. Du kan enkelt reglera värmen med hjälp av en termostat på alla våra modeller och de kan kopplas till ett vanligt 230V uttag.

Alla värmare klarar av att stå ute i regn och är IP34 certifierade, vilket innebär att de är ett miljövänligare alternativ som värmer upp objekt utan att värma upp luften.

Vi guidar dig

Vill du ha ett skönare hemmaklimat? Vi kan hjälpa med allt från rådgivning till montage.

Kom förbi vår butik i Kungsbacka, kontakta oss eller boka ett kostnadsfritt hemmabesök i formuläret nedan.

 

Fält markerade med * måste anges

Boka ett hemmabesök!