En guidande vänskap

Går du i markistankar? Vi guidar dig mot ett skönare hemmaklimat!

Funderar du på att förbättra ditt hemmaklimat? En terrassmarkis gör att du vill spendera mer tid på din uteplats. Få tips och råd från våra experter för ett snyggt och bra resultat, kom förbi vår butik i Kungsbacka eller boka ett kostnadsfritt hemmabesök.

Vi har ett flertal terrassmarkiser i olika prisklasser som passar de flesta behov.

Checklista inför ditt köp

Vi rekommenderar att du går igenom vår checklista först, på så sätt kan du känna dig väl förberedd inför ditt köp av markis. Dessutom blir det enklare för oss att förstå dina behov, vilket sparar tid och pengar.

Tänk igenom var markisen ska sitta, hur stor den ska vara, hur den ska monteras och ifall du vill lägga till tillval så som motor.

Ta hand om din markis

Regelbunden skötsel håller inte bara din nya markis ren och fin – den får också en längre hållbarhet. Bra för plånboken och miljön! Vi bjuder på skötselråd för din markis.

Smarta tillval för ett skönare hemmaklimat

Sol- och vindautomatik är inte bara bekvämt, utan kan även ge en längre hållbarhet för din markis. Markisen utrustas med sensorer som känner av väder och vind. Det innebär att när solen är framme så fälls markisen ut och ger skugga. Markisen fälls in när det blåser och regnar för att skydda mot slitage.

Du kan också lägga till en motor för enklare in- och utfällning.

 

Fält markerade med * måste anges

Boka ett hemmabesök!