Midsommartävling 2017

Ulrika är vinnaren av ett teleskopstag, värmare och utelampa

Vinnaren av vår midsommartävling är Ulrika Larson med bilden ovan. Ett stort grattis till dig, Ulrika! Vi kontaktar dig via mail. Läs Ulrikas motivering nedan:

Det bästa med vår uteplats är att den är byggd för att kunna användas på många olika sätt. Vi har jobbat hårt med den och nu är vi färdiga och har också ett utekök klart. Vi kan hänga upp gungor, solsegel och hängmattor mellan de stabila stolparna. Nu är nästa steg att anpassa den för den svenska sommaren med allt vad det innebär av myggnät, vindskydd och värmare. Vi älskar att kunna sitta ute på olika ställen alltefter hur solen förflyttar sig under hela dagen och anpassa den efter familjens önskemål och aktiviteter.

Blir du vinnaren 2018?

Vi fick in många bra bidrag, kul att få se era härliga uteplatser. Passa på att njuta hemma så ofta du kan.

Håll dig uppdaterad om tävlingar, erbjudanden och mycket mer via vårt nyhetsbrev, signa upp dig nedan. Du kanske vinner nästa tävling?