Högre mysfaktor!

Infravärmare höjer mysfaktorn under Valborg

Med infravärmare kan du enkelt höja mysfaktorn under Valborgshelgen och ha en skön stund på din uteplats. Passa på att njut av god mat (kanske grillat?) och härliga stunder med nära och kära på långhelgen!

En infravärmare är perfekt när solen inte längre värmer och förlänger utesäsongen.

Mer om våra infravärmare

Fäll ut markisen och sätt igång värmen. Våra värmare får full effekt direkt efter inkoppling och temperaturen går upp nästan omedelbart. De kan monteras på vägg eller stativ. Du kan enkelt reglera värmen med hjälp av en termostat på alla våra modeller och de kan kopplas till ett vanligt 230V uttag.

Alla värmare klarar av att stå ute i regn och är IP34 certifierade, vilket innebär att de är ett miljövänligare alternativ som värmer upp objekt utan att värma upp luften.