Frölunda torg

Vi öppnar pop-up butik – kom och inspireras hos oss

Går du i markistankar? Kom till vår pop-up butikFrölunda torg den 21–26 februari. Här kan du botanisera bland markiser, vindskydd, värmare, inomhus solskydd och mycket annat.

Pop-up butikens öppettider

  • Tisdag, 21 februari: 10.00–20.00
  • Onsdag, 22 februari: 10.00–20.00
  • Torsdag, 23 februari: 10.00–20.00
  • Fredag, 24 februari: 10.00–20.00
  • Lördag, 25 februari: 10.00–18.00
  • Söndag, 26 februari: 11.00–17.00

Terrassmarkiser, fönstermarkiser, zip screen…

Markis terrass

Tänk att få vara utomhus hela sommaren oavsett väder. En terrassmarkis är guld värd både när solen gassar och när regnet hänger i luften. För att inte tala om de där sena augustikvällarna när man vill sitta kvar ute även fast daggen börjar kyla.

Bor du vid ett utsatt läge? Vill du ha automatik eller kunna styra dina markiser själv? Enfärgad eller mönstrad väv. Vi guidar dig fram till rätt produkt utifrån ditt behov. Vi kommer att ha alla modeller och vävar på plats för dig att kika runt på. Vi visar även våra uterum.

Plisségardiner, rullgardiner, panelgardiner, persienner…

Markis Luxaflex

Nytt för i år är vårt samarbete med Luxaflex inomhus solskydd. Visste du att Duette plisségardin är en av marknadens mest energieffektiva? Den isolerande effekten håller kallraset på utsidan och värmen där den ska vara, på insidan. Enkla och rena linjer med vackra detaljer tillför den extra designkänslan i hemmet. Olika textilier har också olika funktion och ljusinsläpp. Kom och inspireras.

Välkommen att träffa oss i vår pop-up butik för att inspireras.