Event

MARKISDAGAR på Frölunda Torg

Nu drar höstens MARKISDAGAR igång. Vi har byggt upp en utställning på Frölunda Torg med terrassmarkiser, fönstermarkiser, flexibla uterum och invändiga solskydd och våra experter är på plats för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar.
På Frölunda Torg finns mode, heminredning, sportartiklar och restauranger. Från och med 22 september till och med 2 oktober har vi MARKISDAGAR på Frölunda Torg. Vi har byggt upp en fullskalig utställning där vi visar terrassmarkiser, fönstermarkiser, flexibla uterum och invändiga solskydd.

Kom förbi vår utställning och inspireras av hur du kan förlänga säsongen med ett flexibelt uterum, njuta av både sol och skugga med en terrassmarkis eller skapa ett behagligt inomhusklimat med våra invändiga solskydd.

Välkommen att uppleva stans bästa shopping, nu även med markiser och uterum!

Kom förbi oss och inspireras eller boka ett kostnadsfritt hemmabesök så kommer vi hem till dig!