Personligt

Lisa Markis egna spelmotor

Lördagen 23 April hade Kungsbacka DFF hemmapremiär mot IFK Kalmar på Tingbergsvallen. Markis har varit partner till Kungsbacka DFF och stod som matchvärd under hemmapremiären.

Inför matchen lät vi supportrarna lära känna Lisa Eneroth vår egna ”spelmotor” i laget. Häng med, här kommer 8 snabba frågor till Lisa.

När jag säger Kungsbacka vad tänker du spontant på då?
– Jag är född och uppvuxen här. Mysig småstad med trevliga invånare och god gemenskap. Jag gillar ån som rinner genom Kungsbacka, där tar jag gärna en lunch i solen.

 

När jag säger Kungsbacka DFF vad tänker du spontant på då?

– Att vi äntligen har ett lag och en gemenskap som samlar ihop och utvecklar spelet och spelarna. Att vi har ett lag som är med på hög nivå, kul för alla.

 

När jag säger Markis vad tänker du spontant på då?

– Personlighet, passion och glädje. Mina gulliga kollegor och alla fantastiska kunder som jag får förmånen att prata med varje dag. Och att vi har förtroendet av kunderna att hitta lösningar för alla dessa fina hem. Allt från att skapa en härlig miljö på altanen under markisen, eller om det är för varmt inne, det skall mörkläggas eller om man bor i utsatt läge med stora krav på materialval.

 

När jag säger Lisa Eneroth hur skulle du spontant vilja beskriva dig då?

– Glad och positiv. Mycket kundfokus och högt servicetänk. Jag tror på att ett leende förenklar vardagen. Jag är ingen frukostmänniska och så är expert på att förstå kunderna och att kamma ut mina gullungars toviga hår.

 

Vilket är ditt bästa tips till en person som just nu funderar på att skaffa hjälp med att lösa sitt solskydd?

– Ring mig och boka ett kostnadsfritt hemmabesök så kommer Cattis, Mikael eller Roland hem till dig. Eller kom in i butiken och prata med mig eller nån av mina kollegor Andreas, Monica, Maria, Ulrika eller Robie. Markiser handlar mycket om rätt produkt på rätt plats, det finns mycket att välja på!

 

Vad är din passion utanför jobbet?

– Min familj och mina vänner. Hänga på stranden eller fika med väninnorna i Åsa.

 

Vilket tävlingsminne kommer du aldrig att glömma (eget/eller annat tillfälle)?

– Jag älskar handboll! Och jag har en enorm vinnarskalle, det är oftast inget bekymmer för mig, men för omgivningen. Är det tävling så vinner jag jämt över resten av familjen.

 

Hur slutar matchen mot IFK Kalmar?

– Det blir tajt, men med så mycket positiv energi på läktaren blir det nog 3-1 till Kungsbacka DFF, (reds. anm. matchen mot IFK Kalmar slutade 1-5. Kungsbacka DFF gjorde första målet i matchen, redan efter 4 minuters spel).