Montage

Flexibelt uterum i Norrköping

Markis har monterat ett flexibelt uterum på restaurangen Pappa Grappa i Norrköping. Vi har skapat ett uterum där Terrassen på Pappa Grappa kan utnyttjas under hela säsongen oberoende av väder och vind.

Pappa Grappa är en väletablerad, och numera även välkänd, kvarterskrog i Norrköping, med tre olika restauranger i samma kvarter som delar ambitionen att erbjuda hög kvalitet och unika upplevelser. Pappa Grappa samarbetar med de ledande leverantörerna av råvaror och dryck från hela världen, där högsta kvalitet alltid är ledstjärnan. Därför är vi extra glada att ha fått förtroendet att montera Norrköpings skönaste uteservering.
Önskan om att hålla Terrassen öppen varje dag under hela sommarsäsongen passar väl in med Markis koncept Ute eller Inne där vi erbjuder ett flexibelt uterum som snabbt kan anpassas efter väder och temperatur, taket ger skugga när solen står högt och regnskydd när det öser ner. Vi skapar ett flexibelt uterum som går att få i önskad storlek.

Vi ser fram emot många långa sköna sommarkvällar och önskar Pappa Grappa stort lycka till!

RA75 gråRA75 tak