VINTERFYNDA HOS MARKIS

Nu gör vi plats för en massa nyheter i vårt sortiment och säljer ut flera av våra markiser och persienner till riktigt bra priser. Så om du redan nu vill göra ditt hem redo inför våren ska du passa på nu. Här kan du läsa lite om vilka produkter som ingår i kampanjen.

Markis.blogg_.2

Terrassmarkis T60K
Vår T60K är en markis som enkelt kan justeras efter vädret – framförallt om du lägger till pitchfunktionen, som hjälper dig anpassa markisens höjd steglöst efter solens position. Dessutom har den en kassett som skyddar markisväven från regn och snö. Markisen finns i flera olika färger för att du ska kunna hitta den kulör som matchar ditt hus allra bäst. Med rejäla vikarmar och starka fjädrar har T60K:s duk alltid bästa möjliga spänning.

Markis.blogg_.3

Fönstermarkis F30
En smidig markis, med elegant aluminiumkassett, som passar till de flesta hus och fönster. Tack vare markisens fallarmar med justerbara fjädrar hålls duken alltid lika spänd. Fönstermarkisen kan även kombineras med sol- och vindautomatik som ser till att F30:n regleras automatiskt efter vädret.

Markis.blogg_.4

Fönstermarkis F80S
En vertikalmarkis som passar perfekt till hus och lägenheter med höga fönster. Den ger alltid optimal avskärmning och skapar bästa möjliga inomhusklimat. Även F80S kan kombineras med sol- och vindautomatik, som låter markisen sköta sig själv beroende på dagens väder.

Markis.blogg_.5

Är du nyfiken på vårt övriga sortiment?
Som en del av kampanjen har vi även sänkt priserna på flera andra markiser och persienner. Om du vill veta mer om våra aktuella erbjudanden eller boka in ett hembesök är det bara att slå oss en signal eller fylla i dina uppgifter i formuläret här på sidan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *