365 DAGARS TRÄDGÅRDSSÄSONG

Det är officiellt höst i Sverige – och man kan ha delade meningar kring om det är något positivt eller negativt. Men för vår del är trädgårdssäsongen inget som är knutet till sommaren. I alla fall inte om man suddar ut gränserna mellan inne och ute.

När trädgården blir som vackrast
Vi kan se en charm i den här tiden på året. Allt det där klassiska med hösten – de vackra färgerna, att göra i ordning trädgården, balkongen och uteplatsen inför vintern. Man får gå runt och pyssla lite i allt det fina. Och om man vill fortsätta att sitta ute när man dricker morgonkaffet eller äter middag kan man alltid ordna infravärme ute för att få upp gradtalet en aning.

Alla kan inte tycka lika
Men du kanske tillhör de människor som nästan vill fråga ”vem tog min värme!?” när det slår om från sommar till höst? Som saknar dagarna i juli när du fick sitta och njuta av din trädgård? Då kan ett uterum hjälpa dig att få ett skyddat läge på din uteplats – eller helt enkelt med att förlänga hela husets gränser.

UTE eller RUM
Ett flexibelt uterum kan ha flera olika funktioner. Under våren och sommaren kan det skydda mot sol eller agera regnskydd under en plötslig skur. Och under hösten och vintern kan du få känslan av att sitta utomhus, samtidigt som du aldrig behöver frysa.

Välj din nivå
Beroende på hur uterummet ska användas kan vi anpassa det och hitta den modell som passar bäst för din uteplats. Om du är nyfiken vilka flexibla uterum som Markis erbjuder får du gärna skriva en kommentar eller höra av dig och boka in ett hembesök!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *