MÖT MARKIS PÅ HEM & VILLA

Från och med idag och till och med på söndag hittar ni Markis på Svenska Mässan under Hem, Villa & Bostadsrätt.

Från blomkrukor till husbygge
Under de närmaste dagarna kommer du kunna få all möjlig inspiration till ditt hem – hur det än ser ut och hur stort det än är. Hem, Villa & Bostadsrätt är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. Så vare sig du letar efter de små detaljerna eller vill bygga nytt, ljust och fräscht kommer det att finnas något kul på Svenska Mässan.

Rum för alla väder
Hem, Villa & Bostadsrätt är även ett väldigt bra tillfälle att ta en närmare titt på något av våra många flexibla uterum. Passa på att hitta din favorit och lära dig mer om hur du kan få ut mer av din trädgård och din uteplats – under hela året.

Flera miljöer under ett och samma tak
På mässan kan du även få tips på hur du kan inreda just din balkong eller terrass. Förutom solskydd för både insidan och utsidan av ditt hem har Markis tillbehör som både är funktionella och dekorativa.

Ni hittar Markis i monter B05:01 – vi ses där!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *