Markis ställer ut på Frölunda Torg

29 jan-5 feb finns vi på Frölunda Torg

Fr om torsdag finns vi på Frölunda Torg och presenterar hela vårt sortiment. Missa inte vårens alla nyheter, låt dig inspireras, fråga om råd och kika på vårt breda utbud av markiser och altanmysprodukter för altan, terrass, uteplats och balkong. Vi visar också en mängd vackra och energieffektiva skydd, med svensktillverkade komponenter, som kan förändra både känslan och karaktären i rummet.

Passa på att boka ett kostnadsfritt hemmabesök så kommer vi ut till dig och ger konkreta tips och idéer för hur ditt hem kan bli ännu skönare med solskydd.

Vårens nyhet – flexibla uterum!
Vi visar också en helt ny typ av uterum med öppningsbara väggar och tak! Inget bygglov behövs* och du kan tillämpa rotavdrag*. Välj känslan av att sitta inne eller ute och snabbt och enkelt kunna anpassa efter väder och vind.

* För bygglov och ROT, lokala avvikelser och regler kan förekomma.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *