Nu startar vår grilltävling 2014!

 

Nu är det snart dags för altanmys och sena grillkvällar i goda vänners lag. Vi har fyllt butiken med allt du behöver. Kuddar, ljuslyktor, altanvärmare, textilier m m. För att fira sommarens antågande, drar vi nu igång vår grilltävling! Vilket är ditt bästa recept för en lyckad grillkväll? Är det en lammsida rökt på alspån eller det pikanta salsatillbehöret? Var med och tävla!

1:a priset är en inspirerande grillkväll där Ingemar Lyxell kommer hem till vinnaren och ordnar en middag för 8 personer. Dessutom vinner förstapristagaren en stor Weber-grill. 2:a och 3:e pris är en picknickgrill från Weber.

Så här går tävlingen till:
Mejla in ditt recept samt en bild på din anrättning till info@markis.se
Skicka även med ditt namn, adress, mejladress samt telefonnummer.

Tävlingen startar den 24 mars och pågår till och med den 1 juni. Vinnarna presenteras 15 juni på Facebook, markis.se samt via personligt mejl.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *